Over Laminaat uut Drenthe


Met een vader die meer dan 30 jaar ervaring heeft in de vloeren was het een logische stap: Ik wou ook beginnen in de vloeren, maar dan voor mezelf. Mijn naam is Jurgen Snijder, 22 jaar oud en ik run met heel veel plezier en liefde mijn eigen doe-het-zelf vloerenzaak: Laminaat uut Drenthe. Sinds de opening op 5 oktober 2018 heb ik al veel vloeren verkocht door heel Nederland en zijn er dus al veel tevreden mensen met een vloer ‘uut Drenthe’.

Bij mijn vader in de showroom heb ik al zeer veel ervaring opgedaan, waardoor ik alles over vloeren weet. Ik ben begonnen met het verkopen van uitsluitend laminaat, maar inmiddels kunt u ook PVC en houten vloeren bij mij verkrijgen.

Om mij te onderscheiden van de concurrenten koop ik samen met mijn vader de vloeren grootschalig in, waardoor ik het met zeer hoge kortingen kan verkopen. Verder zorg ik ervoor dat we altijd minimaal 100.000 m2 laminaat op voorraad hebben, waardoor ik uw droomvloer zeer snel kan leveren! Ik heb persoonlijk contact en goede service heel hoog in het vaandel staan en probeer de mensen zo goed mogelijk te ondersteunen met het vinden van hun droomvloer 'uut Drenthe' tegen de scherpste prijs! Bovendien leveren wij dus niet alleen vloeren in Drenthe, maar zijn wij de onlinevloershop voor heel Nederland!

Kijk ook gerust eens bij Foto album voor een foto impressie van vloeren bij tevreden mensen in huis en andere leuke activiteiten van mij.